Retir de primavera 19, 20 i 21 d'abril 2024

El camí de la pau | RETIR PRIMAVERA 2024 | SRF Tarragona 

Estimada ànima,

T’animem a viure, compartir i escampar pau. La pau no es pot comprar; hem d’aprendre a cultivar-la dins nostre, en la quietud.

Retir 19, 20 i 21 d’abril a Veciana.

Caminar plegats part de la travessia espiritual tot participant en retirs com aquests, ens ajuda a enfortir la nostra fe i devoció. Ens inspira i ens encoratja a encarar les dificultats del dia a dia amb una mirada molt diferent, gràcies a la força interior que brolla de l’amor que sentim per Déu.

Per mitjà de la meditació podem experimentar una silenciosa pau interior. Com més profunda sigui aquesta pau, més a prop estem de Déu. Ell s’apropa a nosaltres cada vegada que aprofundim en la meditació. La pau és el llenguatge de Déu. És la seva abraçada.

Volem recordar-te les paraules del nostre mestre amb relació a la importància de la meditació en grup. Avui dia prenen encara més rellevància arrel de la incertesa i conflictes que vivim:

La meditació col·lectiva ajuda a dispersar els núvols de la indiferència de l’home cap al Sol de la vida permetent que els seus raigs alliberadors i càlids irrompin en l’ànima.

No hi donis més voltes: vine el cap de setmana del 19, 20 i 21 d’abril al Casal Sant Martí de Veciana. Descobreix la pau amagada rere el silenci i en cada batec del teu cor!

INFORMACIÓ  DEL  RETIR

Lloc: Casal Sant Martí de Veciana, envoltat de la naturalesa i de la màgia de paisatges de sembrats de pau i bellesa. Carretera BV 1001 Km 5,9.

Localització: https://maps.app.goo.gl/LRjWHhyeByaRFBw8.

Menjar: Menú vegetarià.

Reserva de la plaça: Es farà per ordre d’inscripció.

Data límit per a fer la reserva: Dissabte 5 d’abril.

Preu: 126€ habitació doble. 136€ habitació individual.

Frase del Mestre. Escull una frase del Mestre que t’inspiri i t’ajudi en el dia a dia, anota-la i porta-la al retir.

Més informació: Contacte amb Jordi Mauri: 609 37 87 67 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

HORARIS PER AL DIVENDRES 19 D’ABRIL

17h-20h. Recepció i entrega  de  la clau de l’habitació i del dossier amb la informació necessària

19h. Meditació.

20:30h. Sopar i salutacions.

22:30h. Inici del període del silenci.

PAGAMENT

Compte corrent: (IBAN)  ES55 0081 1594 9800 0105 0809 (de l’Associació d’Amics Paramahanasa Yogananda).

Concepte: Retir Veciana abril 2024

Nom: Indica el nom de la persona que fa la reserva.

Enviar el comprovant a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el nom de les persones que s’apunten al retir i tot indicant si voleu una habitació individual o compartida (2 persones). 

NOTA: Indica, si us plau, si tens alguna al·lèrgia o intolerància alimentària.

 

En amor al Mestre.

Jai Gurú