Visita'ns

 Els devots de Paramahansa Yogananda

Els devots de Paramahansa Yogananda són tots aquells que segueixen i practiquen els ensenyaments i tècniques de meditació científica proposades per ell a través de les Lliçons rebudes i coordinades per mitjà de la seva Organització, Self Realization Fellowship, fundada el 1920 a los Angeles, Califòrnia. 

El Centre de Meditació

El nostre Centre de meditació certament és un espai molt acollidor i adequat per a la pràctica de la meditació devocional en grup.
Tal com Paramahansa Yogananda exposa reiteradament, aquesta activitat en grup és necessària, en ser de gran ajuda en el nostre procés de creixement espiritual; les energies que es posen en marxa durant la meditació grupal ens beneficien individualment així com col·lectivament, contribuint al fet que les benediccions rebudes durant la pràctica es multipliquin de manera notòria; aquí trobaràs un lloc de gran inspiració espiritual on poder gaudir de la meditació en grup.

Vols visitar el Centre de Meditació de Barcelona?

Amb la teva visita al Centre de meditació podràs conèixer l'espai on els devots de Paramahansa Yogananda ens reunim per meditar en grup.
Si ho desitges, podrem resoldre els teus primers dubtes, i si vols, també podràs tenir l'oportunitat de meditar en grup en el teu primer dia.
Si aquesta és la teva primera vegada, podem atendre't els Dissabtes a les 8:30h.
De forma alternativa podem atendre't també qualsevol altre dia sota cita prèvia, contactant a través de: email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon: 644 173 837

Si vols informar-te pel teu compte

Si vols informar-te pel teu compte et facilitem a continuació els enllaços a les pàgines web on trobaràs informació i les teves primeres instruccions sobre els aspectes més importants relacionats amb els ensenyaments de Paramahansa Yogananda i l'Organització que va fundar.
Recorda que, independentment del teu aprenentatge individual i autònom, la teva visita i assistència al centre de meditació és quelcom que enfortirà el teu vincle amb el Mestre, la pràctica i el sender proposat per ell.

Enllaços d' interès

I recorda que, per a qualsevol dubte o consulta pots trucar-nos o escriure'ns a través de:
email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon. 644 173 837

«Alguna vegada vàrem ser estranys, més en estimar a Déu ens hem convertit en germans i germanes» Paramahansa Yogananda