Lliçons de Paramahansa Yogananda

Entre les obres de Paramahansa Yogananda que han estat publicades, les Lliçons de Self-Realization Fellowship posseeixen la característica especial d'oferir instruccions detallades sobre les tècniques yóguicas de meditació, concentració i energetització que ell va ensenyar, entre les que s'inclou el Kriya Ioga.

La finalitat d'aquestes tècniques senzilles, però summament eficaços, és ensenyar-li a tractar directament amb l'energia i la consciència, permetent-recarregar el cos amb energia, despertar el poder il·limitat de la ment i prendre més consciència de la presència divina en la seva vida.

Les Lliçons es van recopilar, sota la direcció de Paramahansa Yogananda, dels seus escrits i de les nombroses classes i conferències que ell va impartir. A més de les seves instruccions completes sobre la meditació, en les Lliçons s'ofereix orientació pràctica en tots els aspectes de la vida espiritual: com viure alegre i amb èxit enmig dels incessants desafiaments i oportunitats que es presenten en aquest món canviant.

Cada lliçó té de 6 a 8 pàgines, i s'hauria d'estudiar al llarg d'una setmana. El curs complet de les Lliçons dura aproximadament 3 anys.

 

Més informació sobre les Lliçons de Self-Realization Fellowship